Key accountmanager autoverhuur & shortlease (M/V)

Functie omschrijving Key accountmanager autoverhuur & shortlease (M/V)

In deze veelzijdige en uitdagende groeifunctie ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de landelijke en regionale commerciële activiteiten van de franchiseorganisatie. Je weet bestaande klanten te behouden en verder uit te bouwen en werft actief nieuwe klanten. Je bent in staat om een uitstekende relatie met (potentiele) klanten en de franchisenemers op te bouwen, hetgeen resulteert in nieuwe omzet en een langdurige constructieve samenwerking. Op basis van een zelf in overleg op te stellen verkoopplan bewerk je gestructureerd de afzetmarkt en onderneem je commerciële acties. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de directeur van de franchiseorganisatie.

Functie eisen

- HBO werk- en denkniveau. 
- Aantal jaren relevante B2B verkoop- en relatiemanagement-ervaring. 
- Ervaring en bestaand netwerk binnen de fleetmarkt is een pre. 
- Ondernemende en gedreven verkoopmentaliteit. 
- Uitstekende kennis van de Nederlandse taal

Arbeidsvoorwaarden

- Marktconforme beloning met bonusregeling. 
- Promotieauto van de zaak. 
- Bovengemiddelde pensioenvoorziening.
- Aantal uren: 40.

Bedrijfsprofiel

INQAR autoverhuur & shortlease is een landelijk opererende franchiseorganisatie. Met bijna 30 vestigingen door heel Nederland is INQAR een speler van formaat in de autoverhuur- en shortleasebranche. Onze franchisenemers zijn gedreven zelfstandig ondernemers die de krachten gebundeld hebben binnen de franchise. Hierbij past een gedreven team van ondernemende mensen op het centrale franchise kantoor in Amersfoort.

Contact

Interesse, dan zien wij jouw motivatie met CV graag tegemoet. Jouw sollicitatie kun je richten aan de heer J.T.A. Vink (directeur) via jaco.vink@inqar.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.