Auto huren in Hoofddorp

AANBOD PERSONENAUTO'S

AANBOD VRACHTVOERTUIGEN

Een auto huren is een verstandige zet wanneer u tijdelijk om eigen vervoer verlegen zit. Of u nu als particulier of als bedrijf een huurauto zoekt, bij ons slaagt u altijd. Huurmij biedt al meer dan 40 jaar oplossingen op het gebied van tijdelijk vervoer. Naast voor een auto huren kunt u ook bij ons terecht voor shortlease.

Uw auto huren in de regio Leiden?

Wilt u een ?. Wij hebben maar liefst 3 vestigingen in Rijnland: Alphen aan den Rijn, Leiderdorp en Leiden. U bepaalt zelf bij welke vestiging u de auto wilt huren en waar u hem weer inlevert. Bekijk op onze contactpagina het adres van elke vestiging en maak alvast kennis met onze vriendelijke medewerkers.

Plaats online uw reservering

Om een auto te huren kiest u eerst de gewenste categorie en autoklasse. Bij de beschrijving van ieder voertuig ziet u de huurprijs per periode: 1-3 dagen, 4-6 dagen, 7+ dagen, 14+ dagen of 21+ dagen. Vervolgens vult u uw gegevens in. Wij checken daarna de beschikbaarheid en nemen vrijwel direct contact met u op. Zo eenvoudig is het! Mocht u nog vragen hebben, bel ons dan op tel. 023 - 5 622 406.

Huurmij Hoofddorp

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Voordeel voor € 25,- per dag

Huur nu onze supervoordelige Promotieauto voor maar € 25,- per dag inclusief btw en 100 km vrij.

Naar actie