voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

In Hengelo is INQAR Bleeker dé partner in mobiliteit voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u de huurauto uit te zoeken die het beste bij uw doel past. Wanneer u bij INQAR Bleeker een auto huurt, kunt u ervan op aan dat u onbezorgd op reis kunt in een comfortabele jonge huurauto. INQAR Bleeker heeft ook vestigingen in Almelo en Enschede.

 

Over ons

INQAR balie

‘Mobiliteit kiest u zelf’, dat is de filosofie die INQAR uitdraagt. INQAR staat klaar voor zowel de zakelijke klanten als de privé consument. Binnen de flexibele autoverhuur is INQAR meedenkend en gaan we oplossingsgericht te werk.
We denken niet alleen mee, maar komen ook met slimme oplossingen.

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

voordelig autohuren hengelo

Nieuws

INQAR Haarlem

Nieuwe autoverhuur-formule groeit

Per 1 januari 2015 is INQAR in Nederland van start gegaan. De nieuwe autoverhuurformule werkt met lokale autoverhuurders. Het INQAR netwerk is in 1 jaar tijd gegroeid naar 36 vestigingen. INQAR streeft binnen twee jaar naar een netwerk van 50 vestigingen.

Voordelige zomeractie

Huur nu onze supervoordelige Twingo voor maar €25,- per dag incl.100 km vrij en incl.BTW

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan