voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR ADRIE JONK | 072 - 3033666
INQAR Adrie Jonk is hét adres voor autoverhuur in Heerhugowaard en omstreken. Met verhuurvestigingen in Purmerend, Heerhugowaard, Zaandam en Zwaag (Hoorn) kunnen wij snel auto's in deze regio leveren. Met een uitgebreid wagenpark van personenauto's, personenbusjes en bestel- en vrachtwagens van klein tot groot. Tevens verhuren wij ook koel-vries wagen en pick-up's. Zo staat er altijd de juiste huurauto voor u klaar. Voor verhuur van mobiliteit op maat kunt u dus terecht bij INQAR autoverhuur Adrie Jonk. De verhuurder met meer dan 50 jaar ervaring!

 

Onze voordelen

  • Altijd inclusief BTW
  • Incl.100 km vrij per dag
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

 

Nieuws

Autoverhuurvestiging Heerhugowaard

Nu ook in Heerhugowaard


Hoera! Met de opening van de verhuurvestiging in Heerhugowaard komt ons netwerk op 36 vestigingen. INQAR is een autoverhuurformule die werkt met lokale autoverhuurders. In de Zaanstreek is dat INQAR Adrie Jonk. Ons streven is om zo dicht mogelijk bij u te zijn dus zullen we blijven groeien.

INstap Actie Heerhugowaard

Met onze promo Twingo rijdt u voordelig en comfortabel rond voor slechts €25,- per dag inclusief 150 km vrij.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan