Dagdelen huren bij Sloothaak

INQAR Sloothaak hanteert tarieven incl.btw en inclusief personeninzittenden verzekering. Dat betekent heldere tarieven zodat u weet waar u aan toe bent.

Voor personenauto's bieden wij naast een dagtarief met 200 km vrij ook een dagdeeltarief met 100 km vrij aan. Voor bestelwagens geldt dat u bij een dagdeeltarief 75 km vrij krijgt. 

Voor het weekend kunt u personenauto's huren via een speciaal weekend tarief met wel 400 km vrij. Het specialie weekendtarief voor bestelwagens is met 300 km vrij.

Voor personenauto's hebben we ook een speciaal tarief wanneer u langer een auto wenst te huren. Al vanaf 4 dagen hebben wij een gunstiger huurtarief. Vanaf een week hanteren wij een weektarief zodat u nog voordeliger uitbent. Vul via onze reserveringsmodule uw periode in en de calculator rekent voor u het meest voordelige tarief uit.

Dagdelen zijn bij INQAR Sloothaak als volgt:

Dagdeel 1: 08.00 uur tot 12.30 uur

Dagdeel 2: 12.30 uur tot 17.00 uur

Dagdeel 3: 17.00 uur tot 08.00 uur

Vul in de reserveringsmodule exact de juiste tijd in van uw gewenste dagdeel, dan berekent de reserveringsmodule het juiste tarief. 

Let op: Dagdelen zijn alleen van maandag t/m vrijdag te reserveren en niet geldig op feestdagen.

 

Ieder weekend Last Minute Deals

U kent ze nog wel. Die ouderwetste last-minute deals. Extra voordelig een auto huren in Haarlem. Dat kan nog steeds bij INQAR Sloothaak. Iedere week hebben wij last minute deals voor het weekend.

Naar actie

Summer Holiday Voordeel

Onze voordelige zomervakantie deals zijn nog steeds te reserveren; "The Summer is magic". 

Naar actie