Dagdelen huren bij Sloothaak

INQAR Sloothaak hanteert tarieven incl.btw en inclusief personeninzittenden verzekering. Dat betekent heldere tarieven zodat u weet waar u aan toe bent.

Voor personenauto's bieden wij naast een dagtarief met 200 km vrij ook een dagdeeltarief met 100 km vrij aan. Voor bestelwagens geldt dat u bij een dagdeeltarief 75 km vrij krijgt. 

Voor het weekend kunt u personenauto's huren via een speciaal weekend tarief met wel 400 km vrij. Het specialie weekendtarief voor bestelwagens is met 300 km vrij.

Voor personenauto's hebben we ook een speciaal tarief wanneer u langer een auto wenst te huren. Al vanaf 4 dagen hebben wij een gunstiger huurtarief. Vanaf een week hanteren wij een weektarief zodat u nog voordeliger uitbent. Vul via onze reserveringsmodule uw periode in en de calculator rekent voor u het meest voordelige tarief uit.

Dagdelen zijn bij INQAR Sloothaak als volgt:

Dagdeel 1: 08.00 uur tot 12.30 uur

Dagdeel 2: 12.30 uur tot 17.00 uur

Dagdeel 3: 17.00 uur tot 08.00 uur

Vul in de reserveringsmodule exact de juiste tijd in van uw gewenste dagdeel, dan berekent de reserveringsmodule het juiste tarief. 

Let op: Dagdelen zijn alleen van maandag t/m vrijdag te reserveren en niet geldig op feestdagen.

 

Kerst Deals

De feestdagen zijn al duur genoeg. Daarom hebben wij weer de Kerst Deals. Kortingen oplopend tot wel 33 procent.

Naar actie

Knallende Oud & Nieuw actie

Wij hebben een spetterende huuractie in het Oud en Nieuw weekend. Huur in Oud en Nieuw weekend en je krijgt nieuwjaarsdag van ons kado. 

Naar actie