voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

Een auto huren aan de Koudenhorn in hartje Haarlem? Al jaren kunt u daarvoor terecht bij autoverhuur Sloothaak. INQAR Sloothaak is een begrip binnen de regionale particuliere- en zakelijke autoverhuurmarkt. Zo is het al 50 jaar, en zo blijft het.

Nieuws

Renault Megane te huur Haarlem
Nieuw model Megane te huur


De nieuwste Renault Megane kun je nu ook in Haarlem huren bij INQAR Sloothaak. Wij hebben een groot aantal ingekocht. Klik hier.


C1 cabrio huren haarlem

Nieuw te huur: C1 Cabrio

We hebben nu ook een C1 cabrio te huur. Voor slechts 2 euro per dag meer dan een gewone C1 kun je al het cabrio gevoel ervaren. Klik hier.

Zomervakantie deals

"The Summer is magic" Dat betekent dat onze voordelige zomervakantie deals weer te reserveren zijn.

Meer info

Last Minute Deals

U kent ze nog wel. Die ouderwetste last-minute deals. Extra voordelig een auto huren in Haarlem. Dat kan nog steeds bij INQAR Sloothaak. Iedere week hebben wij last minute deals voor het weekend.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Klik hier voor onze openingstijden.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan