voor autoverhuur & shortlease

Reservering maken


Vestiging

Een auto huren aan de Koudenhorn in hartje Haarlem? Al jaren kunt u daarvoor terecht bij autoverhuur Sloothaak. Sinds 1 januari 2015 is de naam van onze autoverhuurvestiging veranderd in INQAR Sloothaak. Maar behalve dat verandert er niks: Sloothaak blijft hét begrip binnen de regionale particuliere- en zakelijke autoverhuurmarkt. Zo is het al 50 jaar, en zo blijft het.

Nieuws

INQAR Haarlem

Nieuwe autoverhuur-formule van start


Per 1 januari 2015 is INQAR in Nederland van start gegaan. De nieuwe autoverhuurformule werkt met lokale autoverhuurders. INQAR streeft binnen een jaar naar een netwerk van 50 vestigingen.

Last Minute Deals

Goed en goedkoop in Haarlem een auto huren voor in het weekend kan bij INQAR Sloothaak. Iedere week hebben wij last minute deals voor het weekend.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Klik hier voor onze openingstijden.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan