Over ons

Na een paar jaar van afwezigheid vestigt Dallinga autoverhuur zich weer in de stad Groningen. In samenwerking met de INQAR franchiseformule wordt zowel de zakelijke als particuliere markt in Groningen weer bediend.

Sinds januari 2015 is de naam AutoRent Dallinga veranderd in INQAR Dallinga. INQAR is een autoverhuurformule met lokale ondernemers en is de snelst groeiende autoverhuurformule in Nederland. Het streven is om eind 2016 een landelijk netwerk van 50 vestigingen te bezitten. Behalve de naam is er verder niets veranderd aan de service die u gewend bent van autoverhuur Dallinga.

Met vestigingen in Delfzijl en Veendam is Groningen de derde locatie waar INQAR Dallinga een vestiging opent. Met zowel personenauto’s als bedrijfswagens is INQAR Dallinga de autoverhuurder voor zowel particuliere als zakelijke klanten. INQAR Dallinga heeft een ruim aanbod aan auto’s voor een zeer scherp tarief. 

Naast verhuur kunt u bij INQAR Dallinga ook terecht voor shortlease. Wanneer u tijdelijk uw wagenpark wilt uitbreiden is INQAR shortlease de ideale oplossing. Shortlease is voordeliger dan huren en flexibeler dan leasen.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een auto en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee, maar komen ook met slimme oplossingen!

Contactgegevens:

INQAR Dallinga Autoverhuur & Shortlease
Bornholmstraat 72-74
050 - 820 02 29
Groningen@inqar-dallinga.nl

Promo actie

Wij hebben een zeer voordelige instap actie voor u. Voordelig in een leuke auto rijden? Ga dan voor de INQAR Twingo! Slechts €19,- per dag met 100KM vrij!

Naar actie