voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR Dallinga Autoverhuur & Shortlease is de autoverhuurder van de provincie. Met ruim 195 auto's is er voor iedereen een passend vervoersmiddel beschikbaar. Naast een vestiging in Groningen zitten wij ook gevestigd in Delfzijl en Veendam. Bent u op zoek naar een verhuisbus of een vakantieauto? Dan helpen wij u graag met  een passende huurauto. Reserveer nu via onze website of bel: 050 - 820 02 29

Wij zijn ook gevestigd in DelfzijlWij zijn ook gevestigd in Veendam

Onze voordelen

  • Huren vanaf €19 pd
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

 voordelig autohuren groningen

Nieuws

Voordelig auto huren Groninen

INQAR groeit.


Het INQAR netwerk is in zo'n 2 jaar tijd gegroeid naar 37 vestigingen. Het afgelopen jaar hebben we vestigingen geopend in o.a. Den Bosch, Utrecht, Amersfoort, Groningen en Heerhugowaard. We zijn een autoverhuurformule die werkt met lokale autoverhuurders. Ons streven is om zo dicht mogelijk bij u te zijn dus zullen we blijven groeien.

Winter(sport) tarieven

Rij nu zeer voordelig in een comfortabele auto met onze scherpe huurtarieven.

Meer info

Promo actie

Wij hebben een zeer feestelijke INstap actie voor u. Voordelig in een leuke auto rijden? Ga dan voor de INQAR Twingo! Slechts €19,- per dag met 100KM vrij!

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan