Franchise

Het bundelen van krachten: dat is franchise. Door gebruik te maken van gezamenlijke knowhow, competenties en ervaring zorgt een franchiseorganisatie voor de meest optimale omstandigheden om zich stevig binnen een branche te kunnen verankeren. De autoverhuurbranche, in het geval van INQAR.

Het franchiseconcept biedt veel schaalvoordelen: kosten worden gereduceerd, het aantrekken van grotere klanten is makkelijker, er valt meer revenu uit kennis te halen en een franchiseorganisatie is als geheel een gewichtigere gesprekspartner. Franchise biedt dus kansen.
Franchisenemers die zich aan willen sluiten bij INQAR Autoverhuur & Shortlease moeten dan ook voldoen aan een aantal eisen, namelijk:

  • Passie voor het vak
  • Ondernemersgeest
  • De klant centraal 


Zo waarborgen wij het hoge serviceniveau en de toewijding waar INQAR voor staat. Want bij INQAR Autoverhuur & Shortlease draait het om u. Altijd.

INQAR franchiseformule

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Acties bij uw lokale vestiging

Naast landelijke aanbiedingen hebben onze INQAR vestigingen veelal ook lokaal voordelige huuracties. Kijk snel bij uw vestiging in de buurt voor de huuracties.

Naar actie