Ga je verhuizen? Maak het jezelf gemakkelijk!

 

Verhuizen is vaak een leuk vooruitzicht, maar bij de verhuizing zelf heb je vaak al genoeg aan je hoofd. Daarom wil je graag al je spullen gemakkelijk kunnen vervoeren, en geen tijd verspillen door te vaak heen en weer te moeten rijden.
Bij INQAR snappen wij dat: en daarom huur je bij ons binnen heel Twente goederenbussen en verhuiswagens van klein tot groot. In ons wagenpark hebben wij onder andere bestelauto’s, kleine en grote bestelbussen en meerdere verhuiswagens, met en zonder laadlift.

Kortom: voor iedere verhuizing, en voor ieder budget kunnen wij het juiste vervoer bieden.

Een verhuiswagen huren? Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 – 730 7530, of mail naar , voor meer informatie of het maken van een reservering.

Afmetingen goederenvervoer

Tarieven & Reserveren

 

Voordelig huren tijdens Pasen

Tijdens het paasweekend kunt u gebruik maken van de INQAR-Paasactiel! Dat betekent 3 dagen sturen, slechts 2 dagen huren!

Naar actie

Voordelige Lenteactie

Het is lente en dat betekent dat wij een zonnige huuractie hebben. Huur nu onze supervoordelige en gloednieuwe Twingo voor maar 25 euro per dag! Wij doen daar ook nog eens 100 km per dag bij. En alle prijzen zijn natuurlijk inclusief BTW en verzekeringen.

Naar actie