Vaste klant voordeel

Abonnement op autohuur      

Veel mensen hebben een auto voor de deur. Comfortabel. Maar de berekening hoe vaak die auto ook daadwerkelijk wordt gebruikt, stemt tot nadenken…

Gemiddeld staat een auto 23 uur per dag stil. Wegenbelasting, parkeergeld, verzekering, onderhoud, rente en afschrijving lopen echter gewoon door.

U zou het misschien makkelijk zonder eigen auto kunnen stellen, als u er maar over één kon beschikken op momenten dat u hem echt nodig hebt. Dat zou pas écht comfortabel zijn. Die mogelijkheid is er nu.

INQAR abonnement. Optimale mobiliteit

Bij INQAR Van Der Bijl huurt u een auto op jaarbasis, voor de dagen dat u hem nodig hebt. En telkens die auto die het meest geschikt is voor het doel van dat moment.

Voor de stad een kleine stadsauto. Een stationcar of spacewagen voor een weekendje weg. Een dagje naar Ikea met een bestelbus.
Met twee gezinnen op vakantie in een 9 persoonsbus. Het INQAR abonnement tarief staat in geen verhouding tot de kosten die u moet opbrengen om een eigen auto permanent voor de deur te laten staan. Het is niet onlogisch om alleen al op grond van deze argumenten uw (2e) auto aan de kant te doen.

Voordelen
Belangrijkste voordeel van INQAR abonnement is dat u wel de lusten maar niet de lasten hebt van bezitten.
Deelnemers kunnen altijd over een auto beschikken zonder er zelf één te hoeven
Zij betalen een vast bedrag per maand op basis van het aantal dagen dat zij over auto willen beschikken. Voor elke huurdag zijn de eerste honderd kilometers vrij.
Daarbij is het aantrekkelijke kilometer spaarsysteem van toepassing. Rijdt u namelijk op een dag slechts 25 kilometer, dan 'spaart' u daarmee 75 kilometers voor een volgende gelegenheid.
Parkeren is in de Deventer binnenstad gratis dankzij de unieke INQAR Abonnement parkeerkeerkaart. (op vergunninghoudersplaatsen en bij parkeermeters)

Pluspunten op een rij:
* auto is nooit ouder dan 2 jaar
* selectief gebruik is milieubewust
* auto is altijd goed verzekerd
* altijd een auto op maat
* vast bedrag per maand = geen verrassingen
* geen autowassen
* kilometer-spaar-systeem
* gratis parkeren in Deventer binnenstad

Hoe de kosten berekenen?
U moet bedenken in welke klasse u het vaakst een auto nodig heeft. Dan het aantal dagen dat u PER JAAR een auto nodig heeft. Dan kunt u in de prijslijst de MAANDPRIJS opzoeken.
Bijvoorbeeld: 50 dagen per jaar (gemiddeld 4 dagen per maand) een auto uit de A klasse, dan zijn de maandkosten € 147,- Dat is 20% goedkoper dan losse daghuur!!

Nog een voorbeeld: 100 dagen per jaar (ruim 8 dgen per maand) een auto uit de C klasse, dan zijn de maandkosten € 350,- Dat is 30% goedkoper dan losse daghuur!!

Klik hier voor prijzen

Volop wintervoordeel

Ga veilig, voordelig en onbezorgd op wintersport. Reserveer nu extra voordelig een huurauto met winterbanden, sneeuwkettingen en 2000 km vrij. Vanaf nu weer te reserveren!

Naar actie