Over ons

Autoverhuur DeventerVrijheid en mobiliteit is een belangrijk gemeengoed in de samenleving. Dit motto heeft Van Der Bijl al vroeg ter harte genomen. Al vanaf het begin dat de auto aan een opmars begon was Van Der Bijl er reeds bij in de autoverhuurbranche. 

Wij zijn een Deventers familiebedrijf dat, zo vader op zoon, reeds 65 jaar actief in de autoverhuur is. Onze ruime ervaring en expertise in autoverhuur maakt ons de beste serviceverlener in de regio Deventer. Waarom wij dat zo durven te stellen? Omdat wij goed naar de klant luisteren en omdat wij continu doorontwikkelen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke klant.

Autoverhuur winterbandenserviceWanneer u bij ons een auto huurt, of dat nu voor een halve dag of 5 jaar is, huurt u bij een professionele ervaren autoverhuurder. Dat betekent dat u altijd de juiste auto mee krijgt en dat onze auto's van hoogwaardige kwaliteit zijn. Vanaf de B-klasse is navigatie en winterbanden bij ons zelfs standaard inbegrepen. Wel zo gemakkelijk en veilig!

Onze prijzen zijn all inn! Dus ook inclusief verzekeringen. Alleen de brandstof betaalt u zelf.

Onze verhuurvestiging kunt u niet missen in de markante piramide aan de Hanzeweg. Wij heten u van harte welkom in de piramide!

 

  

Volop wintervoordeel

Ga veilig, voordelig en onbezorgd op wintersport. Reserveer nu extra voordelig een huurauto met winterbanden, sneeuwkettingen en 2000 km vrij. Vanaf nu weer te reserveren!

Naar actie