voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

Wanneer u een auto huurt wilt u dat zorgeloos kunnen doen. U wilt er van op aan kunnen dat de juiste auto klaar staat en dat vooraf duidelijk is waar u aan toe bent. Wij verhuren auto's in alle soorten en maten, kleuren en smaken, voor één auto of een wagenpark. Voor een dag, week, maand of jaar. Wij zijn aangesloten bij een professionele autoverhuurformule omdat wij u daarmee nog beter van dienst kunnen zijn. 

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

 auto huren deventer

Nieuws

INQAR Deventer

INQAR groeit


INQAR Van der Bijl is onderdeel van het landelijke INQAR-netwerk. In een jaar tijd is INQAR gegroeid naar 36 vestigingen. In mei is een nieuwe vestiging geopend in Nijmegen en komt het aantal vestigingen daarmee op 37. We zijn een autoverhuurformule die werkt met lokale autoverhuurders. INQAR streeft naar een netwerk van 50 vestigingen.

Wij geven 1 weekend dag gratis

Wij geven nu tijdelijk een dag gratis huren op een personenauto in het weekend weg. 

Meer info

Wintersportactie

Ga veilig, voordelig en onbezorgd op wintersport. Reserveer nu extra voordelig een huurauto met winterbanden, sneeuwkettingen en 2000 km vrij.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

Vraag informatie aan