voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

Wanneer u een auto huurt wilt u dat zorgeloos kunnen doen. U wilt er van op aan kunnen dat de juiste auto klaar staat en dat vooraf duidelijk is waar u aan toe bent. Wij verhuren auto's in alle soorten en maten, kleuren en smaken, voor één auto of een wagenpark. Voor een dag, week, maand of jaar. Wij zijn aangesloten bij een professionele autoverhuurformule omdat wij u daarmee nog beter van dienst kunnen zijn. 

Onze voordelen

  • Inclusief verzekeringen
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Incl.navigatie
    (vanaf B-Klasse)

 auto huren deventer

Nieuws

INQAR Deventer

INQAR IN DE BUURT

INQAR vestigingen vindt u door heel Nederland. Met zo'n 30 vestigingen zitten wij altijd in de buurt. De komende jaren zullen wij verder uitbreiden. Dat betekent voor u meer aanbod en gemak wanneer u een auto wilt huren.

Wintersportactie

Ga veilig, voordelig en onbezorgd op wintersport. Reserveer nu extra voordelig een huurauto met winterbanden, sneeuwkettingen en 2000 km vrij. Vanaf nu weer te reserveren!

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

Vraag informatie aan