Over ons

INQAR is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen. Wij staan altijd voor klaar met een passend en flexibel aanbod en nemen u mee in kosteneffectief maatwerk, waarbij wij de belangen behartigen van u en uw mobiliteit. INQAR is boven alles een betrouwbare partner met oog voor de wensen en vervoersbehoeften van collega-ondernemers. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen.

Onze tarieven en condities zijn afgestemd op de Nederlandse markt en aangepast aan lokale omstandigheden.  

Daarmee biedt INQAR Auto 123 Den Bosch u, als consument en het bedrijfsleven de beste mogelijkheden voor het efficiënt huren van personen- en bestelauto’s. 

INQAR Auto 123 Den Bosch is ervaren in het verhuren van auto's. Of het nu voor een korte of lange periode is. Wij zijn reeds jarenlang actie in Oss, vlakbij Uden en Veghel. Deze plaatsen behoren ook tot ons werkgebied en bieden wij derhalve ook een haal-en brengservice. In Den Bosch zijn wij gevestigd aan de Rietveldenweg 55b.

auto huren inqar den bosch
INQAR Auto 123 Den Bosch
Rietveldenweg 55b
5222 AP  Den Bosch
Tel: 073-2100200

 

Huurvestiging Oss
INQAR Auto 123 Oss
Gasstraat-Oost 11M
5349 AH Oss
Tel: 0412-743111

 

elke donderdag! Bestelbus €50,-

Bent u opzoek naar een goedkope bestelbus voor 1 dag? Maak dan gebruik van onze donderdagaanbieding voor de verlengde en verhoogde bestelbus. Iedere donderdag voor slechts € 50,- !

Naar actie

Feestelijk voordeel: Vanaf €17,50 per dag

Voor slechts €17,50 per dag (incl. 100 vrije km en incl.btw) rijdt u al rond in een bestickerde Citroen C1  promo-auto. Dat is nog eens een win-winsituatie. Reserveer ‘m nu voor hij weg is!

Naar actie