Auto huren in Den Bosch

Autoverhuur Den Bosch

Bekijk hier het complete aanbod

Welkom bij INQAR Auto 123 Autoverhuur

Wilt u een auto huren in de buurt van Den Bosch, dat is voor ons geen probleem. INQAR Auto

123 Autoverhuur biedt u een goedkope en complete dienst wat betreft uw mobiliteitsoplossingen. Uw problemen zijn onze problemen. Om aan al uw wensen tegemoet te komen bieden wij ook nog eens een gratis haal- en brengservice.

Huurauto nodig in Den Bosch

Onze autoverhuur vloot biedt tal van mogelijkheden voor uw mobiliteitsprobleem. Zoekt u een personenauto voor een week of misschien alleen voor één dag? INQAR Auto 123 Autoverhuur helpt en adviseert u zodat u zeker weet dat u in een auto rijdt die bij u past. Zoekt u een grote of kleine huurauto? INQAR Auto 123 Autoverhuur heeft een ruim aanbod in huurauto’s.

Busje huren in Den Bosch?

INQAR Auto 123 Autoverhuur biedt ook huur auto’s voor het verplaatsen van goederen. Hierbij kunt u denken aan een bestelauto in grote of kleine uitvoering of een bakwagen met een laadruimte van 19 M 3 . U kunt dus goederen transporteren van zowel een groot of klein volume bij ons. Ook hier is het voor ons vanzelfsprekend dat wij de auto in kwestie gratis komen brengen en halen.

Verhuizen In Den Bosch?

Een nieuw huis gevonden? Uw zoon of dochter op kamers? Dan heeft u vervoer nodig voor de verhuizing. Bij INQAR Auto 123 Autoverhuur is dit ook mogelijk. Met de bakwagen of bus heeft uw een zee van ruimte voor al uw spullen en kunt u in één keer alles over verhuizen. Met INQAR Auto 123 Autoverhuur zal uw verhuizing vloeiend verlopen. Ook voor de kleine ritjes bieden wij een uitstekende service.

Autoverhuur Den Bosch Goedkoop

U huurt bij ons al een reclameauto voor €19,- per dag.

Bekijk hier het complete aanbod

elke donderdag! Bestelbus €50,-

Bent u opzoek naar een goedkope bestelbus voor 1 dag? Maak dan gebruik van onze donderdagaanbieding voor de verlengde en verhoogde bestelbus. Iedere donderdag voor slechts € 50,- !

Naar actie

Feestelijk voordeel: Vanaf €17,50 per dag

Voor slechts €17,50 per dag (incl. 100 vrije km en incl.btw) rijdt u al rond in een bestickerde Citroen C1  promo-auto. Dat is nog eens een win-winsituatie. Reserveer ‘m nu voor hij weg is!

Naar actie