Auto Huren Zaltbommel

Autoverhuur Zaltbommel

BEKIJK HIER HET COMPLETE ASSORTIMENT 

Welkom bij INQAR Auto 123.

Woont u of moet u in Zaltbommel zijn en u wilt een auto huren? 

Huurauto nodig in Zaltbommel?

De vloot van INQAR Auto 123 Autoverhuur biedt oplossingen voor al uw mobiliteitsproblemen. Zoekt u een personenauto om met uw kinderen een dagje weg te gaan. Wij bieden personenauto’s met plek voor wel 7 personen. En bent u niet in de gelegenheid om de auto te komen halen, dan komen wij uw auto met alle plezier gratis brengen.

Busje huren in Zaltbommel?

Een kleine lading zoals witgoed of meubilair vervoeren? Ook hierin biedt INQAR Auto 123 Autoverhuur verschillende oplossingen. Wij bieden bestelwagens van 3 kubieke meter tot bakwagens met 19 kubieke meter aan laadruimte. Ieder mobiliteitsprobleem is bij ons op te lossen.

Verhuizen?

Verhuizen van of naar Zaltbommel? Dan is een verhuiswagen geen overbodige luxe. Bij INQAR Auto 123 Autoverhuur is er de mogelijkheid om bakwagens met een laadruimte van 19 M3 te huren. Hierin kunt u al u spullen kwijt en dit tegen een zacht prijsje. Ook hier geldt onze gratis haal- en brengservice weer.

Goedkoop en snel een autootje nodig? Voor €17,50 huurt u bij ons al een auto voor één dag.

BEKIJK HIER HET COMPLETE ASSORTIMENT

Auto Huren Zaltbommel Autoverhuur Zaltbommel Den Bosch 

elke donderdag! Bestelbus €50,-

Bent u opzoek naar een goedkope bestelbus voor 1 dag? Maak dan gebruik van onze donderdagaanbieding voor de verlengde en verhoogde bestelbus. Iedere donderdag voor slechts € 50,- !

Naar actie

Feestelijk voordeel: Vanaf €17,50 per dag

Voor slechts €17,50 per dag (incl. 100 vrije km en incl.btw) rijdt u al rond in een bestickerde Citroen C1  promo-auto. Dat is nog eens een win-winsituatie. Reserveer ‘m nu voor hij weg is!

Naar actie