Auto Huren Waalwijk

Autoverhuur Waalwijk

BEKIJK HIER HET COMPLETE ASSORTIMENT

Welkom bij INQAR Auto 123. 

Woont of werkt u in Waalwijk en heeft u een huurauto nodig? 

Huurauto nodig in Waalwijk?

In Waalwijk kunt u voor een dag, een week of zelfs langer een auto huren. De vloot met auto’s bij INQAR Auto 123 Autoverhuur biedt voor ieder mobiliteitsprobleem een geschikte oplossing. Van grote, brede wagens tot kleine, compacte auto’s, wij verzorgen het allemaal. Daardoor rijdt u altijd in een auto die precies bij u past.

Busje huren in Waalwijk?

Heeft een probleem bij het verplaatsen van goederen? Dan bent u bij INQAR Auto 123 Autoverhuur aan het goede adres. Wij bieden auto’s waarmee u ieder verhuisprobleem oplost. Heeft u genoeg aan een bestelwagen of een bedrijfsbus, bij ons heeft u de keuze uit beide en daarnaast denken wij graag met u mee over de geschikte oplossing.

Verhuizen?

Gaan uw kinderen het huis uit of gaat u zelf verhuizen? Dan is een bakwagen met een laadruimte van 19 M3 misschien wel dè oplossing voor u. Wij bieden deze bakwagens aan en daarnaast is ook hier onze gratis haal- en brengservice vanzelfsprekend.

Moet u op één dag naar verschillende locaties? Bij INQAR Auto 123 Autoverhuur kunt u al voor €19,- een hele dag van A naar B. 

BEKIJK HIER HET COMPLETE ASSORTIMENT

Auto Huren Waalwijk Autoverhuur Waalwijk Den Bosch

elke donderdag! Bestelbus €50,-

Bent u opzoek naar een goedkope bestelbus voor 1 dag? Maak dan gebruik van onze donderdagaanbieding voor de verlengde en verhoogde bestelbus. Iedere donderdag voor slechts € 50,- !

Naar actie

Feestelijk voordeel: Vanaf €17,50 per dag

Voor slechts €17,50 per dag (incl. 100 vrije km en incl.btw) rijdt u al rond in een bestickerde Citroen C1  promo-auto. Dat is nog eens een win-winsituatie. Reserveer ‘m nu voor hij weg is!

Naar actie