Auto Huren Vught

Autoverhuur Vught

BEKIJK HIER HET COMPLETE AANBOD  

Welkom bij INQAR Auto 123.

Auto huren in Vught? Bel dan INQAR Auto 123 Autoverhuur! Met onze gratis breng- en haalservice staan wij altijd voor u klaar met personenauto, bedrijfswagen of verhuisauto.

Huurauto nodig in Vught?

Bij INQAR Auto 123 Autoverhuur kunt u in Vught voor korte en langere tijd een auto huren. Wij bieden een breed scala aan personenauto’s aan en adviseren u graag naar wat voor u de beste mobiliteitsoplossing is. Daardoor rijdt u in een auto die precies bij u past.

Busje huren in Vught?

Heeft u voor het verplaatsen van een grote vracht een huurauto nodig. In Vught kan dit makkelijk opgelost worden met de diensten van INQAR Auto 123 Autoverhuur. Wij verhuren huurauto’s voor het verplaatsen van kleine goederen in de vorm van bestelwagens. Ook het verplaatsen van een grote vracht is voor ons geen probleem met de bakwagens die wij verhuren. Onze gratis haal- en brengservice is ook hier vanzelfsprekend.

Verhuizen?

Gaat u of gaan uw ouders of kinderen verhuizen? Dan biedt INQAR Auto 123 Autoverhuur de perfecte oplossing voor u verhuisproblemen. Wij verhuren bakwagens met een laadruimte van 19 M3. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het tekort aan ruimte.

Heeft u snel een vervoersmiddel nodig om van A naar B te komen. Bij INQAR Auto 123 kunt u al een autootje huren voor maar €19,- per dag.

BEKIJK HIER HET COMPLETE AANBOD

Auto Huren Vught Autoverhuur Vught Den Bosch

elke donderdag! Bestelbus €50,-

Bent u opzoek naar een goedkope bestelbus voor 1 dag? Maak dan gebruik van onze donderdagaanbieding voor de verlengde en verhoogde bestelbus. Iedere donderdag voor slechts € 50,- !

Naar actie

Feestelijk voordeel: Vanaf €17,50 per dag

Voor slechts €17,50 per dag (incl. 100 vrije km en incl.btw) rijdt u al rond in een bestickerde Citroen C1  promo-auto. Dat is nog eens een win-winsituatie. Reserveer ‘m nu voor hij weg is!

Naar actie