Auto Huren Rosmalen

Autoverhuur Rosmalen

Bekijk hier het complete aanbod

Welkom bij INQAR Auto 123. 

Wilt u een auto huren in de buurt van Rosmalen, dat is voor ons geen probleem. Wij bieden een breng- en haalservice voor particulieren en bedrijven zonder extra kosten. U of uw auto wordt dus gratis door ons gebracht of gehaald.

Huurauto nodig in Rosmalen?

U wilt een auto huren in Rosmalen voor een dag, een week of zelfs langer? Dat is voor INQAR Auto 123 Autoverhuur geen probleem. Wij bieden een ruime vloot bestaande uit personenauto’s of bedrijfswagens aan. Daarnaast adviseren wij u graag zodat u een auto rijdt die precies bij u past.

Busje huren in Rosmalen?

Huurauto nodig voor het verplaatsen van een grote vracht? Ook dit is mogelijk in Rosmalen met de diensten van INQAR Auto 123 Autoverhuur. Wij bieden huurauto’s voor kleine goederen in de vorm van bestelwagens maar ook grote bakwagens voor het grotere werk. Ook hier is een gratis breng- en haalservice een gewoonte bij ons.

Verhuizen?

Wilt u een bestelbus huren in Rosmalen? Bij INQAR Auto 123 Autoverhuur kunt u terecht voor het huren van een bestelwagen in alle soorten aan maten. Zoekt u een verhuisauto voor een complete verhuizing? Of is uw zoon of dochter er klaar voor om op kamers te gaan? Wij bieden een breed assortiment huurauto’s voor iedere verhuizing en hebben altijd een auto voor u klaar staan.

Ook voor de kleine ritjes bieden wij een uitstekende service. Uw huurt bij ons al een reclameauto voor €19,- per dag. 

BEKIJK HIER HET COMPLETE AANBOD

Auto Huren Rosmalen Autoverhuur Rosmalen Den Bosch

elke donderdag! Bestelbus €50,-

Bent u opzoek naar een goedkope bestelbus voor 1 dag? Maak dan gebruik van onze donderdagaanbieding voor de verlengde en verhoogde bestelbus. Iedere donderdag voor slechts € 50,- !

Naar actie

Feestelijk voordeel: Vanaf €17,50 per dag

Voor slechts €17,50 per dag (incl. 100 vrije km en incl.btw) rijdt u al rond in een bestickerde Citroen C1  promo-auto. Dat is nog eens een win-winsituatie. Reserveer ‘m nu voor hij weg is!

Naar actie