Over Dallinga

INQAR Dallinga Autoverhuur & Shortlease is met drie vestigingen dé autoverhuurder van de provincie Groningen.

Onze autoverhuurvestiging in Delfzijl vindt u aan de Rondeboslaan 11. Of u nu een ontspannen dagtrip gaat maken of juist een stevige wagen nodig hebt voor uw verhuizing: INQAR Dallinga heeft voor u altijd de passende huurauto beschikbaar. Zakelijk of particulier, in Nederland of in het buitenland.

INQAR Autoverhuur & Shortlease staat voor toewijding en daadkracht. Uw wens als klant staat bij ons voorop en we lopen daarom graag steeds een stapje harder voor u. De schaalgrootte van INQAR staat garant voor duidelijke voorwaarden en heldere tarieven bij het huren van een auto. Bovendien zijn wij BOVAG-gecertificeerd. U kunt dus van ons op aan. En van onze huurauto’s.

Meer info? Neem contact op met onze verhuurvestiging.

 

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Nieuw bij INQAR Dallinga: last minute weekend deals!

Heeft u een weekend weg gepland? Of zomaar een spontane actie? Rij dan nu tegen zeer scherpe tarieven een weekend lang comfortabel in een auto van INQAR Dallinga 

 

Naar actie