Auto huren Appingedam

Welkom bij INQAR Dallinga Autoverhuur & Shortlease.

Woont en/of werkt u in Appingedam of omgeving en heeft u een huurauto nodig? Dan bent u bij INQAR Dallinga aan het juiste adres. Met drie vestigingen (Delfzijl, Groningen en Veendam) in de provincie Groningen zitten wij altijd bij u in de buurt.

Personenauto
Of u nou een personenauto in de regio Appingedam wilt huren voor een dag, een week of langere tijd, bij INQAR Dallinga bent u aan het juiste adres. Van goedkope personenauto's vanaf €29,00 tot ruime luxe stations, INQAR Dallinga heeft het allemaal in haar vloot. 

Personenbus
Bent u in Appingedam en omgeving op zoek naar vervoer voor meerdere personen? Bij INQAR Dallinga hebben we meerdere personenbussen ideaal voor groepsvervoer. 

Verhuiswagen 
Woonachtig in Appingedam en verhuisplannen? Bij INQAR Dallinga hebben we een ruim aanbod aan verhuiswagens. Van kleine bestelwagens tot grote meubelbakken met laadklep. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor verhuisaccesoires zoals meubelhondjes, sjorbanden, steekwagens en verhuisdozen.

 

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Nieuw bij INQAR Dallinga: last minute weekend deals!

Heeft u een weekend weg gepland? Of zomaar een spontane actie? Rij dan nu tegen zeer scherpe tarieven een weekend lang comfortabel in een auto van INQAR Dallinga 

 

Naar actie