voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR Rivierenland is onderdeel van een georganiseerd autoverhuurnetwerk. Via onze een website kunt u eenvoudig vanaf uw smartphone, tablet of desktop een auto kunt reserveren. Meer service, betere dienstverlening en altijd de juiste huurauto die u zoekt, dat is waar INQAR Rivierenland voor staat. 

Over ons

Een comfortabele auto huren doet u bij INQAR Rivierenland! Voor zowel zakelijke als particuliere autoverhuur. Vanaf 1 huurdag tot een jaar. Van kleine huurauto's tot grote verhuiswagens.

Nieuws

INQAR groeit.

Het INQAR netwerk is in zo'n 2 jaar tijd gegroeid naar 37 vestigingen. Het afgelopen jaar hebben we vestigingen geopend in o.a. Den Bosch, Utrecht, Amersfoort en Heerhugowaard. We zijn een autoverhuurformule die werkt met lokale autoverhuurders. Ons streven is om zo dicht mogelijk bij u te zijn dus zullen we blijven groeien.

NS Pickup-service Tiel/Culemborg

Komt u uit de Betuwe? Neem dan de trein naar Tiel of Culemborg en wij halen u vanaf het station op zodat u eenvoudig uw huurauto kunt ophalen.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland? 

Vraag informatie aan