voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR Rivierenland is onderdeel van een georganiseerd autoverhuurnetwerk. Via onze een website kunt u eenvoudig vanaf uw smartphone, tablet of desktop een auto kunt reserveren. Meer service, betere dienstverlening en altijd de juiste huurauto die u zoekt, dat is waar INQAR Rivierenland voor staat. 

Over ons

Een comfortabele auto huren doet u bij INQAR Rivierenland! Voor zowel zakelijke als particuliere autoverhuur. Vanaf 1 huurdag tot een jaar. Van kleine huurauto's tot grote verhuiswagens.

Nieuws

INQAR breidt uit

INQAR heeft ook een vestiging in Nijmegen geopend. Daarmee komt het aantal INQAR-vestigingen op 37 vestigingen. De autoverhuurformule streeft in 2016 naar een landelijk dekkend netwerk.

NS Pickup-service Tiel/Culemborg

Komt u uit de Betuwe? Neem dan de trein naar Tiel of Culemborg en wij halen u vanaf het station op zodat u eenvoudig uw huurauto kunt ophalen.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland? 

Vraag informatie aan