Breed aanbod verhuiswagens

Een bakwagen huren mag niet teveel kosten. U moet wat vervoeren of verhuizen en wilt dat zo voordelig mogelijk doen. INQAR heeft dat begrepen en biedt bakwagens met of zonder laadlift aan tegen scherpe tarieven. Uiteraard incl. BTW zodat u weet waar u aan toe bent. Onze vestiging doen er meestal minimaal 100 vrije kilometers per dag bij. De bakwagens zijn gewoon te huren met een B-Rijbewijs. Dus u heeft geen speciaal vrachtwagenrijbewijs nodig. 

Tip: Het eerste en laatste weekend van de maand vinden er veel verhuizingen plaats. Probeer daar rekening mee te houden en vroegtijdig te resereren om teleurstelling te voorkomen. 

 

Bekijk snel ons aanbod aan bakwagens op onze website. Geef uw gewenste huurvestiging in en wanneer u de bakwagen nodig zou hebben. 

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Acties bij uw lokale vestiging

Naast landelijke aanbiedingen hebben onze INQAR vestigingen veelal ook lokaal voordelige huuracties. Kijk snel bij uw vestiging in de buurt voor de huuracties.

Naar actie