Prettig geregeld bij INQAR BAS

Zoekt u een huurauto in Arnhem dan is INQAR BAS de juiste keuze. Waarom? Als u voor een scherp tarief een auto wilt huren zonder gedoe achteraf. Wij zijn transparant en zorgen en voor dat u in een comfortabele auto op weg gaat. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer u een auto huurt via onze website reserveert, ziet u precies wat u betaalt. Onze tarieven zijn namelijk wel inclusief BTW. Verder hanteren wij geen verborgen kosten. Vooraf weet u precies wat de huurauto u kost, hoeveel kilometers u vrij krijgt en wat het eigen risico is. U kunt bij ons pinnen of met de creditcard betalen. Contant geld nemen wij niet aan.

Als u de auto komt huren lopen wij altijd gezamenlijk even een rondje om de huurauto. Wij streven er naar een schadeloze huurauto mee te geven, maar mocht er onverhoopt een schade aanwezig zijn dan vermelden wij dat op het digitale uitgifteformulier. Nadat u een borg met de pin of creditcard heeft voldaan, kunt u op weg.

U krijgt de huurauto afgetankt mee. Wanneer u de auto weer inlevert zorgt u ervoor dat u de huurauto weer volledig is afgetankt. 

Na inleveren wordt de definitieve factuur opgemaakt en ontvangt u de borg terug minus eventueel meer gereden kilometers dan gestelde vrije aantal kilometers.

ONZE ZEKERHEDEN

  • Bij ons wel incl.BTW
  • Altijd een scherp tarief
  • Incl. All-risk verzekering
  • Incl. inzittenden verzekering
  • Incl. extra bestuurder
  • Altijd een jonge schone auto

Bekijk hier ons brede aanbod aan huurauto's

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Herfst aanbieding

Maak nu gebruik van onze herstvakantie actie en krijg 10-15% korting!

Naar actie