voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

Vanaf heden is Arnhem Autoverhuur veranderd in INQAR B.A.S. Maar dat is niet het enige, INQAR B.A.S. is onderdeel van een landelijk autoverhuurnetwerk bestaande uit daadkrachtige ondernemers die er hun specialisme van hebben gemaakt om u te voorzien van de juiste mobiliteit. Naast het vertrouwde contact met onze medewerkers op de verhuurvestiging in Arnhem-Noord kunt u op onze nieuwe website eenvoudig uw huurauto regelen. Wij zitten sinds kort ook met een verhuurvestiging in Amersfoort en Utrecht

Wij zijn bereikbaar onder 085-0444500.

Klik hier voor onze vestiging in AmersfoortAutoverhuurvestiging Utrecht

Onze voordelen

  • Bij ons wel incl.BTW
  • Altijd een scherp tarief
  • Incl. All-risk verzekering
  • Incl. inzittenden verzekering
  • Incl. extra bestuurder

 voordelig huren arnhem

Nieuws

INQAR Arnhem

INQAR B.A.S. sponsor Open Elden


In september organiseert Tennisvereniging Elden ieder jaar het Open Toernooi. Dit Open Toernooi is inmiddels uitgegroeid tot de traditionele seizoensafsluiting van de toernooikalender in de regio Arnhem. INQAR B.A.S. is trouwe sponsor van dit tennistoernooi. Lees meer.

Zomervakantieaanbieding

Lekker en comfortabel op vakantie hoeft niet veel te kosten. Voor diverse soorten auto’s hanteren wij scherpe prijzen tijdens de zomerperiode.

Meer info

Voordelig erop uit in de zomer

Gaat u in de zomer een dagje of midweekje er op uit? Ga dan lekker en comfortabel met een huurauto op stap. Dat hoeft niet veel te kosten. Voor diverse soorten auto's hanteren wij scherpe daghuur prijzen tijdens de zomerperiode.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan