Aftankservice

Aftankservice

Een volle tank bij uitgifte
Onze huurauto’s krijgt u altijd volgetankt mee. De brandstof die u tijdens de huurperiode verbruikt is niet inbegrepen in het huurtarief, maar is voor rekening van de huurder.

Voltanken bij de vestiging Leiderdorp
Deze vestiging beschikt over een eigen tankstation. Dit betekent dat u de auto zelf niet hoeft af te tanken, maar dat wij dit voor u kunnen doen. Hiervoor rekenen wij de landelijke brandstofadviesprijs van die dag met een opslag van € 0,15 per liter.

Voltanken bij de vestiging Leiden en Alphen
Deze vestigingen beschikken niet over een eigen tankpomp. Wij verzoeken u daarom het voertuig weer vol getankt in te leveren. Daarnaast verzoeken wij u de tankbon te laten zien of in de auto achter te laten.

Mocht dit voltanken echter niet mogelijk zijn, waar wij alle begrip voor hebben, dan tanken wij het voertuig voor u vol. Voor deze tankservice bereken wij € 4,95 in Leiden en € 7,50 in Alphen.

Optimaal genieten van uw vakantie

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Naar actie

Voordeel voor € 25,- per dag

Huur nu onze supervoordelige Promotieauto voor maar € 25,- per dag inclusief btw en 100 km vrij.

Naar actie