voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

HuurMij Autoverhuur & Shortlease, en vooral de verhuisbusjes, zijn een begrip in Leiden en omstreken. HuurMij Autoverhuur is echter meer dan busjesverhuur. Met vier vestigingen (Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en Hoofddorp) en een wagenpark van zo'n 1000 voertuigen (personen- en vrachtvoertuigen) is HuurMij Autoverhuur & Shortlease gegroeid tot een professionele speler in de mobiliteitsmarkt.

 

HuurMij is in 2015 aangesloten bij de nieuwe, jonge en frisse landelijke full-service autoverhuurformule INQAR. Dat betekent een nog breder aanbod aan huurauto's, met dezelfde servicegraad en de vertrouwde gezichten achter onze persoonlijke dienstverlening.

Autohuur, fietsverhuurshortlease en leasing dat is INQAR HuurMij!

 

Onze voordelen

  • Huren bij jou in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden
  • Huurabonnementen

 

INQAR pand Leiderdorp

Nieuws

Zomerdeal Huurmij

 

Regelmatig een auto nodig? Neem ons Deeltijdauto abonnement en huur nog voordeliger. Bekijk hier de voordelen, tarieven en voorwaarden.

 

DEELTIJDAUTO

 

INstap Actie

Huur nu onze supervoordelige Promotieauto voor maar € 25,- per dag inclusief btw en 100 km vrij.

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doe je natuurlijk graag bij jou in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vind je via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wil je meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan