Busje huren. Makkelijk en voordelig bij INQAR Almelo

Bij INQAR Almelo huurt u snel en voordelig het busje dat bij u past. We bieden zowel personenbusjes als bedrijfsbusjes en verhuisbusjes.

Personenbusje huren

Met de Volkswagen Transporter (of een vergelijkbaar personenbusje) heeft u ruimte voor zes personen. De personenbus rijdt op Diesel en is al te huren voor €69 per dag inclusief BTW. Gebruik de reserveringstool bovenaan de pagina voor het reserveren van de personenbus!

Personenbusje huren Almelo

Bedrijfsbusje huren

INQAR Almelo biedt ook enkele kwalitatief hoogwaardige, voordelige bedrijfsbusjes te huur aan. Dit in verschillende vormen en maten. Kies in de reserveringstool hierboven het bedrijfsbusje dat bij uw wens past.

Busje huren AlmeloBedrijfsbusje huren Almelo

Verhuisbusje huren

Huur bij INQAR Almelo een degelijke verhuiswagen. Onze bakwagen met of zonder laadlift heeft een inhoud van 20m3. Reserveer de verhuiswagen in onze tool bovenaan de pagina.

Verhuisbusje huren Almelo

Voordelige Lenteactie

Het is lente en dat betekent dat wij een zonnige huuractie hebben. Huur nu onze supervoordelige en gloednieuwe Twingo voor maar 25 euro per dag! Wij doen daar ook nog eens 100 km per dag bij. En alle prijzen zijn natuurlijk inclusief BTW en verzekeringen.

Naar actie