voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR BLEEKER | ALMELO 088-7307537

 

INQAR autoverhuur Almelo

In Almelo is INQAR Twente dé partner in autoverhuur voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen graag de huurauto uit te zoeken die het beste bij uw doel past. Wanneer u bij INQAR Twente een auto huurt kunt u ervan op aan dat u onbezorgd op reis kunt in een comfortabele jonge huurauto.

INQAR Twente autoverhuur heeft ook vestigingen in Hengelo en Enschede.

 

 

Over ons

 

‘Mobiliteit kiest u zelf’, dat is de filosofie die INQAR uitdraagt. INQAR staat klaar voor zowel de zakelijke klanten als de privé consument. Binnen de flexibele autoverhuur is INQAR meedenkend en gaan we oplossingsgericht te werk.
We denken niet alleen mee, maar komen ook met slimme oplossingen.

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

voordelig auto huren almelo

Nieuws

Aftankservice INQAR Sloothaak
Nieuwe namen aan de pomp!

Vanaf halverwege oktober zijn tankstations verplicht de namen voor hun benzine/diesel te wijzigen. Dus het vertrouwde Euro95/98 en Diesel heten voortaan anders. De wit-zwarte labels zijn binnen de hele Europese Unie hetzelfde en maken een einde aan de verwarring. Euro95 heet voortaan E10. Euro98 heet voortaan E5 en Diesel wordt B7. Even goed opletten dus als je straks moet tanken!

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR Bleeker autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Auto huren in Almelo

Binnenkort wil je in Almelo een auto huren? Dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd.

 

Waar vind je ons in Almelo?

Je vindt autoverhuurder INQAR Almelo op bedrijventerrein De Buitenhaven. Naast de stad Almelo zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Vriezenveen, Nijverdal, Wierden en Enter. 

Met INQAR kies je voor

  •           Oplossingsgerichte autoverhuurders
  •           Heldere prijzen en duidelijk uitleg
  •           Hoge klantentevredenheid
  •           28 vestigingen in heel Nederland

Bestelbus huren in Almelo.

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Almelo kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3 . Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.

 

vraag informatie aan