voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

INQAR BLEEKER | ALMELO 088-7307537

 

In Almelo is INQAR Bleeker dé partner in mobiliteit voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u de huurauto uit te zoeken die het beste bij uw doel past. Wanneer u bij INQAR Bleeker een auto huurt, kunt u ervan op aan dat u onbezorgd op reis kunt in een comfortabele jonge huurauto. INQAR Bleeker heeft ook vestigingen in Hengelo en Enschede.

 

Over ons

INQAR balie Almelo

‘Mobiliteit kiest u zelf’, dat is de filosofie die INQAR uitdraagt. INQAR staat klaar voor zowel de zakelijke klanten als de privé consument. Binnen de flexibele autoverhuur is INQAR meedenkend en gaan we oplossingsgericht te werk.
We denken niet alleen mee, maar komen ook met slimme oplossingen.

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

voordelig auto huren almelo

Nieuws

Aftankservice INQAR Sloothaak
Nieuwe namen aan de pomp!

Vanaf halverwege oktober zijn tankstations verplicht de namen voor hun benzine/diesel te wijzigen. Dus het vertrouwde Euro95/98 en Diesel heten voortaan anders. De wit-zwarte labels zijn binnen de hele Europese Unie hetzelfde en maken een einde aan de verwarring. Euro95 heet voortaan E10. Euro98 heet voortaan E5 en Diesel wordt B7. Even goed opletten dus als je straks moet tanken!

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR Bleeker autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan