voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

Gewoon bij u in de buurt de huurauto kiezen die bij u past. Dat is het voordeel van INQAR, de fullservice autoverhuurder van
Nederland.

Auto’s verhuren is niet genoeg. Elke afzonderlijke INQAR-vestiging is een ondernemend bedrijf dat draait om u: de klant. Huurauto’s in alle soorten en maten zijn vervolgens het product dat in kwaliteit past bij persoonlijke service die u van ons kunt verwachten. Voor autoverhuur en shortlease bent u bij INQAR aan het juiste adres.

NEEM CONTACT OP

Onze voordelen

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze 
  • Heldere voorwaarden

 wintersport skibox huren

Nieuws

verhuisbus hurenINQAR opent in Nijmegen

INQAR autoverhuur en shortlease is de snelst groeiende autoverhuurformule in Nederland. Per 14 mei is INQAR De Beijer in Nijmegen gestart met een verhuurvestiging. INQAR is een professionele autoverhuurformule en wij werken met lokale ervaren autoverhuurders. Met de opening van een autoverhuur vestiging in Nijmegen komt het aantal vestigingen op 37 vestigingen.

Voordelig rijden met onze INstap Actie

Huren is niet duur. Al helemaal niet met onze Promo Twingo-actie. Voor slechts €25 per dag rijdt u in de nieuwste Twingo!

Meer info

Zorgeloos een vakantieauto huren

Wij wensen u een topvakantie. Een huurauto is daarbij onmisbaar: daarmee ziet en beleeft u immers zoveel meer. Reserveer een all-in huurauto in het buitenland via INQAR. Die is namelijk 100% zorgeloos. 

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan