voor autoverhuur & shortlease

Reservering maken


Vestiging

Gewoon bij u in de buurt de huurauto kiezen die bij u past. Dat is het voordeel van INQAR, de fullservice autoverhuurder van Nederland.

Auto’s verhuren is niet genoeg. Elke afzonderlijke INQAR-vestiging is een ondernemend bedrijf dat draait om u: de klant. Huurauto’s in alle soorten en maten zijn vervolgens het product dat in kwaliteit past bij persoonlijke service die u van ons kunt verwachten. Voor autoverhuur en shortlease bent u bij INQAR aan het juiste adres.

NEEM CONTACT OP

ONZE USP'S

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze 
  • Heldere voorwaarden

 

INQAR pand Leiderdorp

Nieuws

INQAR Haarlem

Nieuwe autoverhuur-formule van start


Per 1 januari 2015 is INQAR in Nederland van start gegaan. De nieuwe autoverhuurformule werkt met lokale autoverhuurders. INQAR streeft binnen een jaar naar een landelijk netwerk met meer dan 50 vestigingen.

INstap Actie

Om te vieren dat INQAR geboren is hebben wij een feestelijke deal voor u! Voor slechts €25 per dag rijdt u in de nieuwste Twingo!

Meer info

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan