voor autoverhuur & shortlease

KIJK EN VERGELIJK / RESERVEER

Vestiging

Gewoon bij u in de buurt de huurauto kiezen die bij u past. Dat is het voordeel van INQAR, de fullservice autoverhuurder van Nederland.

Auto’s verhuren is niet genoeg. Elke afzonderlijke INQAR-vestiging is een ondernemend bedrijf dat draait om u: de klant. Huurauto’s in alle soorten en maten zijn vervolgens het product dat in kwaliteit past bij persoonlijke service die u van ons kunt verwachten. Voor autoverhuur en shortlease bent u bij INQAR aan het juiste adres.

NEEM CONTACT OP

ONZE USP'S

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze 
  • Heldere voorwaarden

 wintersport skibox huren

Nieuws

Snelstgroeiende autoverhuur-formule

INQAR autoverhuur en shortlease is de snelstgroeiende autoverhuurformule in Nederland. De nieuwe autoverhuurformule werkt met lokale autoverhuurders. INQAR streeft eind 2016 naar een landelijk netwerk van ongeveer 50 vestigingen.

>Winterbanden en sneeuwkettingen tips

Onze vestigingen

Een auto huren doet u natuurlijk graag bij u in de buurt. INQAR autoverhuur & shortlease begrijpt dat. Daarom zijn wij hard op weg te groeien naar een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Houd daarom ons vestigingenoverzicht in de gaten. De dichtstbijzijnde vestiging vindt u via de kaart of de plaatsnaam-/postcodezoeker hieronder.

Zoek de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over INQAR, de meest ervaren fullservice autoverhuurder van Nederland?

vraag informatie aan